Vikend inspiracija: Tenisice u 20 svestranih i ležernih #ootd priča

MODNI DODACI
19.1.2019.
 Kada vam dosade čizme u vašim svakodnevnim izdanjima i želite modni dodatak uz koji ćete kreirati jednako zabavan look, tenisice su model cipela uz koji nećete pogriješiti ni ove sezone. S obzirom na to da je trend sportskog odijevanja koji spaja udobnost i efektan izgled i dalje popularan, na uličnoj sceni tenisice su rado viđen komad i zimi, kada sunce krene grijati ulice grada.

Uz omiljene odjevne favorite postat će ležeran i opušten produžetak vašeg stilskog izričaja i sjajno se nositi s ubrzanim dnevnim rasporedom.
Osim što su udobne i odlično odgovaraju našem tempu života, ove kombinacije će vam dokazati da su tenisice i komad uz koji možete kreirati stylish izdanja. Ove sezone posebice su popularni skulpturalni modeli, takozvane 'ugly sneakers', koje su udobne, a opet, čine da se za njima svi okrenu. Naravno, uz popularne sportske tenisice, platnene modele i vječne conversice također ćete moći složiti zanimljiv modni look. Za dodatnu inspiraciju, donosimo vam cool izdanja dama sa stilom.

PreviousNext


Foto: pinterest.com

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: