Swarovski: Avenues of Light - najnovija kolekcija!

MODNI DODACI
16.4.2008.
New York, Los Angeles, Miami... Svijetla velegrada, neboderi koji paraju oblake, luksuzna casina i još mnogo toga – Swarovski kolekcija za proljeće/ljeto '08. podsjeća na brujanje gradova koji nikada ne spavaju. Za impozantni i predimenzionirani nakit iz kolekcije ovog prestižnog imena, Swarovski predstavnici kažu da objedinjuje energiju, pokret i vrhunski dizajn kristala oštrih rubova. Dakle, Swarovski carstvo modernog nakita je, kako se čini, ovom kolekcijom uspjelo kreirati kaleidoskop svega što osjećate kada otkrivate ove gradove.

 

Image
Evening Necklace
Evening Necklace, najpopularniji komad iz proljetno/ljetne kolekcije, npr., podsjeća na staklenu zgradu dizajniranu tako da je vidljiva samo čelična struktura. Ova ogrlica spaja svijetle bljeskove mnoštva boja koje se mijenjaju po prodornim dinamičnim linijama, otkrivajući otmjenost i raskoš dame koja ju nosi na vratu. Cijena „Večernje Ogrlice“ iznosi $ 450.00, a kreirani su i Evening naušnice te narukvica.

 

 

Brojni obruči, kugle i kružnice – simboli casina, daju dodir 60-ih i 70-ih godina mnogom prstenju i ogrlicama ove kolekcije, a pojavljuju se i motivi kockica, zvijezda te dolara na novčićima.

 

 

 

Energy je poseban set ove kolekcije nadahnut elekticitetom zahvaljujući kojemu svaka metropola noću ima posebnu atmosferu.

ImageDizajnom podsjeća na moderne lustere, sijalice i moderne glazbene spravice. 

 

Osim toga, u ovoj je kolekciji Swarovski lansirao doista poseban komad nakita kakav se nikad prije nije pojavio. Riječ je o usb stickovima umetnutima u Swarovski kristal koji je ujedno i privjesak na Swarovski ogrlici. Volite li nove izume tehnologije ali i modu i dobar nakit – svidjet će vam se ova „stvarčica“.

 

 

ImageImage

 

 

ImageImage

 

 

ImageImage

 

 

ImageImage

 

 

ImageImage

 

 

ImageImage

 

 

ImageImage

 

 

ImageImage

 

 

ImageImage

 

 

Image

 

 

 Ivana Rogić

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: