Sve kombinacije koje želimo kopirati s londonskih ulica

STREET STYLE
19.2.2019.

Za britansku prijestolnicu često kažu da je kolijevka dizajnerske inspiracije. No, osim na revijama omiljenih modnih kuća, sjajnu dozu stila ovih dana nalazimo i na ulicama Londona gdje moda i trendovi dobivaju svoj pravi, realni okvir kroz street style kombinacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da je ovaj grad dobio i titulu grada bunta u kojem moda i dizajn nemaju granice, nije iznenađenje što ćete u street style reportovima pronaći kreativna i šarolika izdanja alternativaca koji na potpuno nov i svjež način stiliziraju omiljene klasike.
Vladavina neutralnih tonova, maslinasto zelene i crvene vidljiva je i u ovim izdanjima, kao i popularnost životinjskog uzorka, balonera, dolčevite, odijela i kariranih komada. Ulice Londona potaknut će vas da ispod košulje odjenete dolčevitu a preko hlača od odijela mini suknju u identičnoj nijansi. Podsjetit će vas koji se šarm krije iza slojevitih izdanja, ali i da su cipele ponekad naše najjače stilsko oružje. Dozu inspiracije s londonskih ulica donosimo vam u nastavku.

PreviousNext

Foto: popsugar.com, vogue.co.uk

STREET STYLE , 19.2.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  BONJOUR.ba

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno