Sarajevo Street Style: 30 inspirativnih proljetnih kombinacija - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Sarajevo Street Style: 30 inspirativnih proljetnih kombinacija

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
20.5.2022.

Jučer smo u Sarajevu konačno dočekali savršeni, sunčani proljetni dan koji je upotpunio 1. Social Media Summit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Glavni grad Bosne i Hercegovine bio je domaćin mnogim brendovima, agencijama, medijima i influencerima u cilju edukacije kreiranja contenta za društvene mreže i korištenja tih kanala u svrhe promocije. Imali smo priliku poslušati sjajne govornike i znalce u svom poslu iz cijele regije. 

 Sjajni govornik, Petar Vasić nam je prenio znanje o marketingu i digital marketingu, a Filip Pesek nam je u 5 minuta pokazao kako na brz, jednostavan način i bez mnogo resursa možete kreirati reklamu za svoj brend, što nam je predstavio na jednom primjeru na licu mjesta. Lana Jurčević, muzičarka i poduzetnica, govorila o svom iskustvu pri pokretanju brenda La Piel. Uroš Bogdanović nam je govorio o radio marketingu i podcastu i na koje načine napredovati u tim sferama, dok nam je Dario Marčac predstavio važnost i potencijal Tik Toka na jedan sasvim novi način.
 Interesovanje svih prisutnih je privukao panel s moderatoricom Hanom Hadžiavdagić - Tabaković, a dodijeljena je i nagrada 'Digital Cup' za najbolju digitalnu kampanju u BiH koju je osvojio domaći brend Alma Ras. Našu pažnju su ukrale i kombinacije svih prisutnih, te smo odlučili kreirati i street style fotografije najzanimljivijih modnih odabira.
Spoiler alert! – Ovo ljeto svi nose komade u bijeloj boji koje spretno provlače kako kroz casual tako i kroz poslovne kombinacije. Obradovalo nas je vidjeti mnoštvo različitih stilova i načina kreiranja kombinacija za konferencije, a drago nam je vidjeti da su se za jedno ovakvo druženje birale udobne i trendy kombinacije. Pored bijelih komada, blejzer izdvajamo kao najpopularniji komad jučerašnjeg dana kao i jarke boje. Za neke su boje bili glavni pečat kombinacija, dok su ih mnoge dame provukle kroz suptilnije detalje poput cipela ili naočala. 
 

Street style Sarajevo 
 

* * * 
Fotografije: Marko Jovančić za Bonjour.ba 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno