Street style inspiracija: Kako loungewear komade stilizirati u upečatljive svakodnevne outfite? - Bonjour.ba - bh.lifest...

Street style inspiracija: Kako loungewear komade stilizirati u upečatljive svakodnevne outfite?

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

STILSKI SAVJETI
18.4.2022.

Nakon dugog i izazovnog dana sve o čemu ponekad razmišljate je dolazak doma, skidanje odjeće za vani i uskakanje u udobne loungewear komade. Najučinkovitiji način za kreiranje udobnosti i osjećaja da ste kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


S toga je mnoge oduševio trend koji se razvio u protekle dvije godine, a to je nošenje loungewear komada izvan doma. Sjećamo da se su se 70ih, a i 90ih nosili ovakvi komadi u vidu slip haljina/ spavaćica, koje se sada ponovo vraćaju u naše ormare. Za kreiranje profinjenog izgleda u kojem ćete se osjećati udobno i s kojim ćete na neki način sa sobom nositi udobnost i sigurnost doma, netipičan izbor su loungewear komadi u kombinaciji sa svakodnevnim artiklima, nepogrešiv spoj koji trebate isprobati. 

Upravo to je uradila i Magdalena Paradžik, kreativka i zaljubljenica u modu, koja je Alma Ras loungewear komade ispreplela kroz dva besprijekorna outfita. Riječ je o komadima iz linije Monika, a radi se o spavaćici/ haljini i kimonu. Oba komada dolaze u dvije boje, crnoj i tie dye tehnici bojenja materijala u kombinaciji nježnih nijansi žute, roze i plave boje. Za sve naše čitateljice smo osigurale i kod za popust koji možete iskoristiti na Alma Ras artikle iz nove kolekcije Monika. Kod za 30% sniženje je MONIKA30, a traje do nedjelje 24.4. 

Magdalenine kombinacije su pokazatelj da ovakve artikle možete nositi u ležernim outfitima s farmericama, ali i u šarmantnim svečanijim lookovima. Ona je ove kombinacije iznijela samouvjereno, a upitali smo je o njenom stilu, te odakle je crpila inspiraciju za kreiranje ovih lookova. 

Što vam je bila inspiracija u kreiranju ovih izdanja?

Inspiracija za prvu kombinaciju s tie-dye uzorkom, bilo mi je jednostavno proljeće. Kad sam smišljala drugi outfit na umu mi je bilo da želim jednostavnu, a ležernu day-to-night kombinaciju koju sam podigla sa štiklama.

 

Magdalena nosi Alma Ras Monika kimono i Monika top 


Kako biste opisali svoj stil?

Hmm... Ne bih baš rekla da imam neki određeni stil, jer mi se stil često ravna po mom trenutnom raspoloženju. Jedan dan sam totalno elegantno obučena, a već sljedeći nosim trenirku. Volim bazične komade koje nadopunim nekim sakoom ili statement naušnicama. Volim se igrati modom pa je tako stil nešto što je samo zajednički nazivnik toj svakodnevnoj igri u kojoj uživam.

 

Magdalena nosi Alma Ras Monika haljinu 


Dame čiji stil smatraš inspirativnim?

Dame koje me oduševljavaju svojim stilom od stranih influencerica definitivno su Negin Mirsalehi, Leonie Hanne, a od domaćih influencerica izdvojila bi Doru Predojević i Pamelu Smoljanić.

 Omiljena modna izjava?

Moja omiljena modna izjava je: "Nemoguće je izgledati previše chic ili previše skromno u maloj crnoj haljini."  

* * * 
Fotografije: @magaparadzik

Povezani članci

Najpopularniji članci