Stil na ulicama: Džepni fest 2011.

STREET STYLE
2.7.2011.

Kakav stil možemo vidjeti na bh.festivalima?   Sinoć je rock koncertom Zorana Mišića zatvoren treći po redu Džepni fest - festival džepne umjetnosti. Za one koji još uvijek ne znaju, Džepni fest je zanimljiv događaj koji se odvija u ruševinama nekadašnje knjižnice grada Mostara. Kroz dva dana postavljena je izložba fotografija načinjenih mobitelom, radovi koji su nastali fingerpaint tehnikom na tabletima i tekstovi koji su nastajali u formi SMS poruke.Pored toga u dvije noći se puštaju projekcije kratkih filmova, također snimljenih mobilnim uređajem. Sada je jasno zašto je ovaj događaj festival upravo džepne umjetnosti, a ono što je zasigurno uljepšalo fest je nastup benda Skripta.I dok su se posjetitelji gibali u funk ritmovima na laganoj kiši, mi smo tražili najzanimljivije staylinge (ok ok i mi smo malo plesali).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Copy_of_depni_fest_2011-14


Očekivano uz deficit zanimljivih muških stylinga, dame su nas ugodno iznenadile. Ovdje ćemo se ograditi od par promašaja koji su se pojavili u šljokicama i previsokim potpeticama kako bi jele odlične ćevape, pile rashlađeno pivo i gibale se u goffy stilu uz ...jer ti si mi u mislima, jer ti si mi u grudima...

Njih nema u našem reportu o stilu na ulicama. Mi vam donosim fotografije stilova s osobnim potpisom, bilo da se on ogleda u različitim vezicama, ispranim hlačama, zihericama, XXL kišobranu ili bakinoj suknji.
Pogledajte i vidimo se dogodine!

PreviousNext


Ana Perić
Foto: modamo.info

STREET STYLE , 2.7.2011.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  BONJOUR.ba

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno