17 street style fotografija kao inspiracija za slojevite outfite

STILSKI SAVJETI
6.11.2019.

Iako vam se ponekad čini da uz komade koji se kriju u vašoj zimskoj garderobi ne možete jednostavno kreirati slojevit look, street style fotografije snimljene na ulicama modnih metropola će vas brzo uvjeriti u suprotno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slojevite kombinacije nose određenu dozu opuštenosti i pokazuju sjajno stilsko umijeće dame koja bira ovakva izdanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključ slojevitog odijevanja krije se u igri materijalima i različitim proporcijama, koja je redovito popraćena i sjajnim parom cipela.


Vaš karirani sako obožavat će jednobojne kapute i bijele košulje uz remen, traper ili kožnu jaknu također uvijek možete kombinirati uz kapute ili pelerine, a dodatan sloj u vaša izdanja dodat ćete i ako uz traperice stilizirate ljetne haljine ispod kojih ste odjenuli dolčevitu.


Najveći rival kišnog vremena mogu biti upravo vaše omiljene ljetne haljine i midi suknje u suradnji s toplim vunenim džemperima, a ako u cijelu kombinaciju umiješate svoju omiljenu duksericu (iz njegovog ormara) možete imati izdanje koje bi rado tijekom svojih šetnji nosila i jedna modna urednica. Za foto dokaze i još par stilskih lekcija u kreiranju slojevitih izdanja sve što trebate je nastaviti listati dalje.


STILSKI SAVJETI , 6.11.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno