Stil pod povećalom: Diane Kruger

STILSKI SAVJETI
30.6.2011.
Žena čiji je stil osvojio svijet      Diane je poznati njemački model i glumica koja se proslavila ulogama u Troji, Nemilosrdnim gadovima i Nacionalnom blagu. Svojih pet minuta dobila je još 1992. kada je postala jedna od finalistica poznatog izbora Elite Model Look. Danas, Diane je priznata glumica, model, čest gost na modnim revijama, dobra prijateljica Lagerfelda i Anne Wintour, a njeni stil svakodnevno postaje inspiracija mnogim zaljubljenicama u modu.

Postala je prepoznatljiva po blagim uvojcima u kosi i jednostavnosti kojom nosi odjeću. 
Ja uistinu volim odjeću. Pravljenje odjeće je umjetnost, a nošenje način izražavanja. Meni je to jako bitno jer kada se sjetim jednoga trenutka iz mog života-moga raspoloženja, kako sam se osjećala- sjetim se kroz odjeću koju sam nosila.“ –prokomentirala je Diane.
Osim toga, Diane je priznala kako se najviše ponosi svojom Hermes torbom koju je kupila prije par godina. Kada je potpisala ugovor s Calvin Kleinom znala je da je to idealna prilika da dobiveni novac utroši u torbu koju je oduvijek htjela.

Diane je od samoga početka vjerna Chanelu i Cavalliu, a na crvenim tepsima najradije bira Marchesu i Jasona Wu, kojega i privatno iznimno cijeni.

diane_dizajneri

Diane Kruger i Jason Wu

diane_dizajneri_2

Diane Kruger i Karl Lagerfeld

diane_dizajneri_3

Diane Kruger i Kate i Laura Mulleavy

diane_dizajneri_4

Anna Wintour, Karl Lagerfeld i Diane Kruger

Njeni stil bi se mogao opisati kao kombinacija elegancije, vintagea i romantike.
Dobro rezana haljina. Sve je u rezu. Volim tri četvrt rukave. Definitivno volim klasiku i držim se one-manje je više. Ono što najviše prezirem je vulgarnost, a toga je puno ovdje.“

Osim toga, Diane je često bila i na naslovnicama vodećih modnih magazina, zaštitno lice mnogih kampanja, ali i čest gost raznih editorijala.

diane_naslovnice

Postavljajte pitanja. Okružite se ljudima koji će vam pomoći i savjetovati. Trebali biste biti dovoljno pametni da znate da ne znate sve. Ali trebate vjerovati u sebe. Ja sigurno jesam.“- otkrila je Diane svoj recept za sretan život.

Kako biste i sami provjerili čime nas je ova tridesetčetverogodišnja glumica osvojila, pogledajte fotografije.

PreviousNext

D.P.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: