Stil pod povećalom: Blake Lively

STILSKI SAVJETI
20.6.2011.
 Stil kojeg voli cijeli modni svijet   Zvijezda je to koju svi vole. Osoba za koju svi koriste opisne pridjeve poput draga, sramežljiva i lijepa, a televizijska kritičarka The New York Timesa, Alessandra Stanley je prigodno rekla za Blake da je to osoba kojoj savršeno stoji prezime Lively (lovely = krasan, divan, lijep). Blake se u Hollywoodu pojavila poput munje, no od ranog djetinjstva je okružena glumcima zahvaljujući činjenici da je njezin otac Ernie, filmski redatelj koji i stoji iza prvog filma u kojem Blake glumi. Radi se o filmu Sandman, no ova dugonoga plavuša je primijećena tek nakon uloge u fimu The Sisterhood of Travelling Pants, koju je dobila samo na osnovu svoje fotografije koju je priložila u prijavi. Nakon filma slijedi i uloga u seriji koja ju je lansirala na celebrity A listu. Naravno radi se o seriji Gossip Girl gdje glumi Serenu, koja pored svega ostalog ima nepogrešiv modni stil (zahvaljujući stilistu Ericu Damanu).


No ni Blake nije daleko od toga, naprotiv. Ono što uvelike povezuje Blake i Serenu jesu mini suknje koje ističu njene savršeno oblikovane noge.
Iako je Blake već od početka serije Gossip Girl primijećena od strane modnih znalaca, osoba koja joj je prišila etiketu fashionistice i modnog uzora je Anna Wintour. Ona je zbilja sjajan uzor mladim ženama - sportski je tip, zdravo živi, bliska je sa svojom obitelji i uz sve to je neodoljivo ljupka – izjavila je Anna o Blake.

blake_lively_clanak-1


Zahvaljujući tome Blake je i dva puta bila na naslovnici američkog Vogue magazina, a zanimljiva je anegdota kada je Anna upitala koji dizajneri su joj najdraži.
Blake je odgovorila da voli mnoge, ali posebno Chanel i Dior. Ana joj je na to odgovorila – Ok, sutra idemo na večeru s Karlom i Johnom.

blake_lively_clanak-2

blake_lively_clanak-3


Večera je itekako dobro prošla jer je Blake postala zaštitnim licem tada nove Chanel Madamoissele kolekcije torbi.
Iako je dupla Vogue naslovnica nešto što je teško nadmašiti za tako mladu djevojku (tek su joj 23.) Blake je to uspjela činjenicom da je Christian Louboutin nazvao jedan model cipela po njoj (istina i ona je nadmašila mnoge poznate dame kada je na ekskluzivnoj privatnoj Louboutin prodaji kupila čak 40 pari cipela s crvenim potplatima potrošivši tako oko 12.500 KM.). Jednom su čak snimljeni i kako zajedno idu u kupnju, pogađate - Louboutin cipela.

blake_lively_clanak-4


Blake je osjećaj za dobar stil naslijedila od svoje majke koja je bila model i kreirala odjeću, što je i razlog da ne koristi usluge stilista. Ovo mi je omiljeni hobi i da nađem nekoga kome ću platiti da mi ukrade hobi? To je grozna ideja! - rekla je Blake za Glamour magazin.


Kako izgledaju rezultati njenog hobija pogledajte u našoj galeriji.

PreviousNext


A.P.
Foto: People, Red carpet fashion awards, Vogue, Glamour

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: