Održana manifestacija ‘‘15 godina s Vama’‘ by Glamour Fashion

EVENT
28.4.2010.

U velikoj dvorani Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače održana je modno – glazbena manifestacija kojom je agencija Glamour Fashion iz Mostara obilježila 15-tu godišnjicu svog djelovanja.Program je započeo modnim dijelom, točnije dječjom revijom butika Vrtuljak. Nakon što su djeca manekeni izišli na pozornicu dvoranom se prolomio pljesak kojim je publika pokazala svoju naklonost prema njihovoj simpatičnosti dok šetaju pistom, no taj pljesak se dalje nastavio za svakim modelom koji se pojavljivao kroz cijelu večer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

 

 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

 

Bilo bi lijepo da smo bar mogli gledati plesnu točku skupine Mo Stars bez pljeskanja publike u ritmu kan-kan glazbe.

 

Image 

 

Nakon kan-kan plesa, gledali smo reviju u potpisu modne kuće Happening za sezonu proljeće/ljeto 2010. Uz njihovu odjeću modeli su nosili sunčane naočale Optike Tomić te obuću i torbe Borsa. U kolekciji se svakako ističe bijela boja u kojoj smo vidjeli par komada, a izdvajamo i print tkanine od kojih su rađene bluze.

 

Image

 

Image

 

Image 

 

Image 

 

Recept za ovu manifestaciju je bio „red mode, red glazbe“, pa smo nakon revije imali priliku poslušati mladu mostarsku pjevačicu Andreu Zeleniku. O glazbi, priznajemo ne znamo puno, no vjerujemo da Andrea lijepo pjeva, uz to svira klavir i violinu, kako kaže imala je par zapaženih nastupa na festivalima, ali ono što joj možemo savjetovati jeste da drugi put za scenski nastup potraži modni savjet.

Uslijedila je revija modne kuće TerraNova, također za sezonu proljeće/ljeto 2010, koja se sastojala od vodećih trendova sezone – jenas, kratke hlačice, military look i  kombinezoni.

 

Image

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 


Prije ove revije voditelj nas je informirao kako je za make up modela zadužen Beauty centar Magic, odnosno vizažistica Ana Lucović, dok su frizure djelo Udruženja frizera grada Mostara.

Ponovno smo slušali glazbu, no ovaj put u izvedbi Josipa Bilaća, a nakon njegovog nastupa uslijedila je revija modnog club-a Micollo.

Micollo je u prepoznatljivom stilu predstavio elegantna odjela, kao i ona u casual varijanti, te profinjene krojeve za žene.

 

Image

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

 

Ono što su posebno izdvojili iz Micolla su košulje Marmelli o kojima ste već imali priliku čitati na ModaMo.info .

 

Image 

 

Image 


Na kraju se publici obratio i vlasnik agencije gdin. Ladislav Jurić – Kuba koji je pozdravio sve one što su bili članovi agencije Glamour Fashion kroz 15 godina, a modnom clubu Micollo kao dugogodišnjem suradniku se zahvalio tako što je i sam poput manekena publici predstavio jednu od njihovih košulja.

 

Image 

 

 

Ovim putem čestitamo agenciji Glamour Fashion na 15-om rođendanu

i želimo još mnogo uspješnih godina.

 

 

 

 

modamo.info

EVENT , 28.4.2010.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  BONJOUR.ba

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno