O čemu su bh. blogeri pisali ovaj mjesec?

STILSKI SAVJETI
6.6.2011.
Drago nam je što smo vas upoznali s bh. blogerima.Drago nam je reći i da je naše upoznavanje itekako ostavilo utisak na relativno mladu, bh. blogersku scenu i hvala svima koji su nam pisali sa svojim komentarima, prijedlozima i koji su nam ukazali na još poneke blogere kojima moramo „doći u goste“.U želji da pišemo što više o vama, dragi blogeri, nadamo se da ćete biti što bolji, za početak što ažurniji i dosljedniji u svojim virtualnim zapisima. No to smo samo mi, na vama ostaje odabrati kako ćete se i što ćete predstaviti u svom virtualnom svijetu, no da citiramo, prepoznati ćete koga: Moda nije nešto što postoji samo u odjeći. Moda je u nebu, na ulici, moda ima veze s idejama, s načinom na koji živimo, s onim što se događa.Na vašim blogovima se nadamo vidjeti : bh.odjeću, bh. nebo, bh. ulicu, bh.ideje i bh.način života.Krenimo nasumično.

Made with love

Blog je to o kojem nismo pisali zadnji put, a iza kojeg stoje Nura & Mirna sa svojim nakitom. Moramo priznati da smo u našoj zadnjoj blogerskoj šetnji primijetili ove dame, odnosno njihove zanimljive kulinarske recepte, no nakon što je Nura sa svojim čitateljima podijelila kolekciju od tridesetak naočala (a neke bi i mi rado u svojoj kolekciji) nismo mogli odoljeti da o njima ne pišemo ovaj put.

Djevojke su se nedavno razdvojile, naime jedna od njih je na studiju u Njemačkoj, no nadamo se da ih to neće spriječiti da više energije ulože u svoj blog, te da će prestati raditi razmake od dvadesetak dana između postova i dati nam materijal da o njima pišemo i u idućoj reportaži.

bh_blog_02_made_with_love

bh_blog_02_made_with_love1

Fashion is my opsession

Maja, djevojka iz Sarajeva stoji iza bloga Fashion is my opsession. Sa čitateljima dijeli fotografije svojih outfita, a sljedeći i primjer inozemnih blogera pokazala nam je što se sve nalazi u njezinoj kometičkoj torbici. U zadnjem postu smo saznali da želi i torbu iz zadnje Mangove kolekcije, a nadamo se da će naš češće izvještavati o tome koji su još komadi na njenoj wish listi.

bh_blog_02_fashion_is_my_opeseeion1

bh_blog_02_fashion_is_my_opeseeion2

Balkan Steet Style

Kada smo naišli na ovu adresu, bili smo oduševljeni i s velikim očekivanjima, moramo priznati (no tko bi nas mogao kriviti – zar i vi ne očekujete puno kada čujete naziv ovog bloga?). No nažalost, očekivanja se nisu ispunila jer u zadnja dva mjeseca autor je stavio dva posta u kojima je pokazao outfite svojih sugrađana i prijatelja iz Tuzle, te drugi sa svog putovanja u Graz. Najiskrenije se nadamo da će Vlado u ovoj našoj mini kritici pronaći motiv da više fotografira zanimljive ljude i da nas svakodnevno s njima upoznaje na svom blogu.

bh_blog_02_balkan_ss

bh_blog_02_balkan_ss1

According to Harun

Harun je nedavno „preselio“ svoj blog na novu adresu, te ga sada možete pronaći u tumblr susjedstvu. Nakon kraćeg izbivanja, detaljno je opisao svoj tjedan u kojem je izlazio s prijateljima, učio do kasno u noć, položio zadnje ispite, uživao na najljepšoj kiši u životu, šetao svog psa, radio creme brulee i išao na selo. Otkrio je svoj novi stari najdraži film – Amelie ga je osvojila. Dodajmo da Harun putuje ubrzo u Prag i New York, te da se nadamo kako će nas ubrzo počastiti i nekim stilskim promišljanjima.

bh_blog_02_harun1

bh_blog_02_harun2

Chemana Accessoires

Selma redovno svoje čitatelje i sljedbenike na mreži lookbook.nu inspirira svojim oufitima kje odlično slaže s modnim dodacima nerijetko u vlastitom potpisu. I ona nas je „pustila“ da zavirimo u njezin ormar odakle nam je izdvojila neke od njoj najdražih kreacija. Znamo da se i odlično zabavila na Kinđurijadi, a zahvaljujući školjkama koje sviraju u naletima vjetra i slamnatom šeširu koji bira u svojim zadnjim outfitima osjetimo da Selma jedva čeka more. Veselimo se i „morskim“ outfitma i čestitamo joj na dosljednosti kojom vodi svoj blog.

bh_blog_02_chemana1

Vintage love shop

Emina nam je preslatka u vintage suknji i šeširiću. Naravno sa svojim čitateljima je podijelila i fotografije zadnjih do-it-yourself projekata, koje su nadamo se još ponekoga inspirirale na sličan čin i još pokoje cipele spasili od slanja na otpad. Emina je nedavno proslavila i rođendan (primjećujemo i divne sandale koje odavno već nose Pandora i Cherry Blossom Girl), gdje je razgledala i prvi Bazar lijepih rukotvorina, a i sama je napisala „ponosan“ tekst o svom gradu i njegovim kreativcima. Čitamo i dalje.

bh_blog_02_vintage_love_shop1

bh_blog_02_vintage_love_shop2

365 dana s Emicom

Emica je ovaj vikend provela u galeriji BlackBox u Sarajevu gdje je posjetila izložbu Belme Lizde Kurt, a koja je predstavila ručno rađenu dječju garderobu. Prije toga nam je otkrila svoju ljubav prema šarenim noktima i ponosno pokazala svoju (zasada još pristojnu) kolekciju lakova za nokte te pokazala par fotografija kreacija na noktima kao inspiraciju za čitatelje. Emi se također sviđa i jesenska kolekcija u H&M potpisu s Karlie Kloss u glavnoj ulozi.

bh_blog_02_365

bh_blog_02_365_1

See u in my nightmaress

Adela Talić je djevojka čiji stil, kako ona kaže, savršeno odgovara onom u potpisu Free people za 2011. godinu, čijih je par fotografija iz lookbooka podijelila sa svojim čitateljima. Također, djevojka je to koja živi u Sarajevu i koja stoji iza bloga See u in my nightmaress. Listajući njezin blog dalje jasno je da voli Rosie Huntigton, Brunu Marsa, ali i ghetto streetstyle i tenisice.

bh_blog_02_nightmaress

bh_blog_02_nightmaress1

The cool girls talk

Zasigurno blog koji najviše inspirira. Ova cool djevojka svojim čitateljima se obraća kroz fotografije koje ju inspiriraju ne samo u modnom i stilskom, nego generalno u estetskom smislu. Apsolutno volimo inspiraciju bijelom čipkom i dečkovim shortsom. Blogerica se prisjetila i filma Who's that girl na koji ju je asocirao editorijal s prizvukom 80-tih iz pariškog Voguea.

bh_blog_02_cool

bh_blog_02_cool1


Napisala: A.P.
Fotografije: preuzeto sa spomenutih blogova

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: