Novosti iz Avona

BEAUTY SAVJETI
7.4.2010.

S dolaskom prvih proljetnih dana i sunca, Avon je predstavio par novih proizvoda kako bi izgledali što ljepše, a vaša koža bila što zdravija. Tu je i „Šetnja za život“ koja svake godine okuplja sve veći broj sudionika, a osim toga humanitarnim akcijama uvelike pomaže raznim udrugama i oboljelima od raka. No, krenimo redom.Kako bi vaše trepavice bile što zavodljivije Avon je predstavio proizvod AVON SUPER EXTEND MASCARA koja zahvaljujući svojoj inovativnoj sintetičkoj Flextention četkici savršeno odvaja trepavice  i ne ostavlja grudvice. Vidljivo produžava trepavice do 50%, a dostupna je u dvije boje- Black i Brown/ Black. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 Image

 

A kako bi vaša koža bila što njegovanija i zdravija, tu je i nova linija preparata za mješovitu kožu, među kojima je i dvojna mini krema. Dnevne i noćne kreme iz ove linije prepoznaju i zadovoljavaju potrebe kože na različitim dijelovima, sadrže Cink PCA koji pomaže pri reduciranju proizvodnje masnoća, zeleni čaj i čisti vitamin B6.

 

Dnevna krema pomaže pri matiranju T zone i ostavlja područje obraza njegovanim i hidratiziranim. Štiti od UV zraka zahvaljujući faktoru F15 i savršena je podloga za make up. Noćna krema čini kožu ravnomjerno hidratiziranom, daje vam ten bez sjaja i sadrži laganu formulu koja kožu ne ostavlja masnom.

 

 

 Image

 

Osim toga, Avon je organizirao u Sarajevu ovogodišnju „Šetnju za život“ koja će se održati 11. travnja s početkom u 11 sati. Preregistracije za ovaj događaj još uvijek traju, a očekuje se da će biti preko 2000 sudionika. Novitet u cijelom projektu jeste suradnja s Vivicittom, tako da će zajedno poslati jedinstvenu poruku o važnosti zdravlja.

 

Na sam dan Šetnje, na platou ispred BBI centra bit će organiziran i humanitarni Bazar gdje će sudjelovati  predstavnici ambasada i lokalne komercijalne i nevladine organizacije koje će pripremom hrane i prodajom proizvoda također prikupljati sredstva za borbu protiv raka dojke.

Također je otvorena i humanitarna linija, s brojem 090 291 086, putem koje je moguće donirati 2 KM u fond za borbu protiv raka dojke.


Ukoliko i vi želite biti dio ovoga projekta možete se registrirati u BBI Centru od 9.-10. travnja, kao i u Mercator centrima od 12 do 17 sati. Također se možete registrirati i u Mostaru u Mercatoru u istom razdoblju ili ispred sarajevske Katedrale u periodu od 11 do  17 sati gdje će ličnosti iz javnog i kulturnog života registrirati sve nove članove „ Šetnje za život.“

 

modamo.info

 

BEAUTY SAVJETI , 7.4.2010.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  BONJOUR.ba

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno