Nedjeljna preporuka: 3 odlične knjige za žene koje uzimaju svoju karijeru u svoje ruke

BONJOUR.CLUB
10.7.2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedjelja je idealan dan za opuštanje i uživanje u dobrom štivu, bez obzira čitate li ga ispod palminog drveta uz zvuke mora ili pak u udobnosti svog, idealno rashlađenog doma. Iako i sami volimo pročitati dobru knjigu s ljubavnom tematikom, zašto se ne biste ovaj put odlučili za knjigu koja će vas, pored toga što će vam ispuniti dan, naučiti i trikove kojima su se kroz karijeru poslužile uspješne žene širom svijeta? Mi smo si takav luksuz i priuštili, stoga donosimo preporuku za tri knjige koje ćete naći na Amazonu (i to trenutno po sniženoj cijeni!), a koje će vas uistinu motivirati da napokon usmjerite svoju karijeru u pravcu u kojem vi želite da ide.

#1 The Woman I Wanted to Be by Diane von Furstenberg

Iako na prvi pogled zvuči poput lošeg 'self help' izdanja, otrgnite se tom dojmu jer ćete na ovim stranicama naći neprocjenjivo iskustvo koje uključuje tajkunski život do tridesete, djecu, rak, dva bankrota i sjajne manevarske poteze koji su Diane učinili jednom od najuspješnijih žena današnjice.

knjige 02

#2 #GIRLBOSS by Sophia Amoruso

Vjerujemo da će biti dovoljno da kažemo kako se radi o djevojci koja je u svojim ranim dvadesetim preživljavala tako što je krala bojice iz knjižara, da bi samo par godina nakon toga postala milijunašica zahvaljujući  e-Bay prodaji, a sve to bez ijedne marke uloženog novca iz kredita. Danas ima 32 godine i Forbes ju je uvrstio na listu najbogatijih 'self-made' milijunašica. Na toj listi je najmlađa osoba.

knjige 01

#3 Basic Black: The Essential Guide for Getting Ahead at Work (and in Life) by Cathie Black

Kod nas prevedena jednostavno kao 'Mala crna haljina' je knjiga u kojoj je Cathie Black ispričala svoju priču kao jedna od vodećih žena u industriji koja se bavi izdavanjem magazina. Ako vas i ne zanimaju magazini, sigurno ćete puno naučiti iz njenih priča među kojima je i ona u kojoj otkriva kako su uvjerili Oprah Winfrey da trebaju izdavati njezin magazin te kako je nastao Cosmopolitan. 

knjige 03

 

Foto: via Amazon

BONJOUR.CLUB , 10.7.2016.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno