Make-up majstorije u Areni Zagreb

EVENT
7.4.2010.

Ovog vikenda Zagreb je svjetski beauty centar. Kao što ste već imali priliku čitati na našim stranicama, od 9. do 11. travnja u Areni Zagreb održava se prvi međunarodni sajam frizura, kozmetike, zdravlja, ljepote, wellnessa i rekreacije pod nazivom Beauty & Lifestyle Show. U sklopu sajma, 10. travnja u 16 sati, će se održati i make-up natjecanje u organizaciji Učilišta Profokus, specijaliziranog za obrazovanje i usavršavanje modnih dizajnera, te frizera i vizažista. Osim natjecanja mladih vizažista, posjetitelji će imati priliku vidjeti i vizažistički show na kojem će slovenske vizažistice Špela i Emperatrizz prezentirati airbrush tehniku šminkanja na poznatoj pjevačici Anđi Marić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Svoje radove na temu "Poveži tehnologiju s ljepotom" na adresu Učilišta Profokus poslalo je niz vizažista od kojih je žiri izabrao najboljih deset, čije će se umijeće dati vidjeti na sajmu, a najbolje tri će biti nagrađene. Stručni žiri činile su pjevačice Anđa Marić i Ivana Kindl, vizažistice Tina Jasenković, Špela i Emperatrizz, direktorica Kameja d.o.o. zastupnika branda Artdeco i glumica Hana Hegedušić.

 

U najuži krug ušle su:
1.Tina Bošnjak, Zagreb
2. Ivana Bugarija, Bibinje
3. Ana Čorić, Komletinci
4. Renata Đuras, Zagreb
5. Ana Firbas, Ptuj, Slovenija
6. Dijana Kemić, Koprivnica
7. Sanela Knežević, Imotski
8. Jelena Mandić, Novi Sad
9. Tanja Petričević, Zagreb
10. Natalija Žižek, Jurovski dol, Slovenija

 

Ukoliko želite unaprijediti svoje znanje o šminkanju, saznati sve o novitetima u svijetu make-upa i dobro se provesti, posjetite Beauty & Lifestyle Show u Areni Zagreb 10. travnja u 16 sati.

 

 

 

 

modamo.info

EVENT , 7.4.2010.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  BONJOUR.ba

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno