Ljetna haljina + čizme – duo koji ćemo birati za prve proljetne dane

STILSKI SAVJETI
6.3.2020.

Temperature vani sve više surađuju s nama i dopuštaju nam da u stilske formule koje biramo svakodnevno, uključimo i nešto lepršavije i prozračnije odjevne komade

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od šarolikih uzoraka pa sve do minimalističkih modela, ljetne haljine jedva čekaju pozdraviti prve zrake sunce ovog proljeća, a mi imamo čak 20 ideja kako ih kombinirati u zanimljive modne priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored činjenice da kombinirajući čizme i haljinu kreirate zanimljiv miks materijala i tekstura, kao i upečatljivu siluetu, uz ovu kombinaciju moći ćete vrlo lako izdržati prevrtljivo vrijeme koje nas prati tijekom proljeća. Ova modna formula poziva na maštovitost i igru, a dopada nam se kontrast ženstvenih haljina i robousnih ili rockerskih čizama.
Cvjetne haljine i modele u upečatljivim bojama možete stilizirati uz jednostavne crne gležnjače, a kratke haljine uz čizme do koljena ili upečatljive bajkerske čizme.


Moda s ulica svjetskih metropola nam je i ovog puta poslužila kao dodatna inspiracija kako kombinirati ova dva omiljena komada, a stilske trikove dama kako spojiti čizme sa haljinom iz ljetne garderobe otkrijte kroz kombinacije koje izdvajamo u nastavku.

STILSKI SAVJETI , 6.3.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Marija Perić

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno