Leandra Medine je Njujorčanka koja zna sve trikove za cool look

STILSKI SAVJETI
10.6.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leandru ste morali primijetiti na street style izvješćima s tjedana mode. Ova blogerica modu ne shvaća ozbiljno, a njena su izdanja savršen primjer mix&match filozofije u kojoj detalji igraju jako važnu ulogu. 


Autorica je lifestyle platforme Man Repeller koju je pokrenula još 2010. godine, a koja donosi maštovit pogled na svakodnevne teme – od mode, veza, ljubavi, do politike i društvenih mreža. Sam naziv bloga je proizašao iz njenog smjelog i jedinstvenog izričaja, ona bira komade koji više privlače žene nego muškarce.  

„Moj stil? Nema pravila, ograničenje, uvjeta. Ako imate atraktivne i jake modne dodatke, onda nije bitno što nosite. To je neki moj stav. Jedan detalj može da vas ponese i trenutno promjeni raspoloženje.“ – ovako je svoj stil opisala u intervju za Elle magazin. 

Njena garderoba je mjesto gdje nastaje čarolija. Električnost koja se ocrtava u svakom njenom izdanju bili su faktor koji je osvojio na prvu brojne modne entuzijaste. Svojim eksperimentiranjem s modom kreirala je nove trendove i pokazala da se s odjećom uvijek trebamo igrati. Među prvima je uz cipele nosila sokne, dolčevitu odijevala ispod košulje i smjelo kombinirala animal print, pruge i žute cipele u wow look. Snažan stav, samopouzdanje i ljubav prema cool komadima rezultirali su izdanjima koje želimo kopirati i dodavanjem titule #girlcrush uz njeno ime. 


Zašto je Leandra i njen stil sjajan kandidat i za vašu stilsku inspiraciju, otkrivamo kroz ove stylish modne priče. 

STILSKI SAVJETI , 10.6.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno