Kako stilizirati omiljene traperice u ljetnim danima?

STILSKI SAVJETI
1.7.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada govorimo o stilskim formulama koje biramo za obavljanje dnevnih obveza, traperice su komad koji je naš vjerni suputnik. Traperice volimo i zbog činjenice što su one naš as u rukavu kada nemamo inspiraciju za odijevanje. Na ljetnim temperaturama, pribjegavamo nešto prozračnijim inačicama hlača izrađenih od lana ili pamuka koji će šetnje na +35 Celzijusa učiniti podnošljivijim. No, ukoliko, ovisno o prilici za koju birate styling i vanjskim temperaturama, jeans ipak postaje opcija, birajte komotnije krojeva culottes traperica ili mom jeans koji će osigurati udobnost kroz dan.

U ljetnim danima, popularni su i svijetli modeli i bijele traperice, a nosit ćemo ih uz topiće, slip bluze, transparente košulje i jednostavan T-shirt. Dodatni ljetni vibe izdanjima dat ćemo uz ravne papuče, sandale i omiljene natikače kao i ceker koji će svaki look pretvoriti u trendi izdanje. 


Ako se i vi ljeti teško odvajate od omiljenih traperica, onda će vas ove ideje za kombiniranje istih, itekako razveseliti. 

STILSKI SAVJETI , 1.7.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno