Dodjela Oscara - najzanimljiviji nakit

MODNI DODACI
2.3.2008.
Dobro je poznato da je dodjela Oscara događaj koji se prepričava i analizira zapravo sve dok se ne približi sljedeća dodjela. Nakon odjeće i make up-a, na red je došla analiza najzanimljivijeg nakita koji je te večeri krasio hollywoodske glumice. I bijeli i u boji, dijamanti su, jasno, dominirali. Ipak, bilo je tu 'mrtvačkih' glava na naušnicama, ogromnih dijamantnih lanaca i drugih iznenađenja. Jedan od pohvalnih izbora bio je onaj Jessice Albe, čije su ušne resice bile ukrašene Cartierovim dijamantima smještenim u žuto zlato, cijene 92 000 $.

 

Image 

 

Mnogi se slažu da su Diablo Cody naušnice s 'mrtvačkim' motivom pristajale savršeno. Najčešći komentari bili su da je zabavno na crvenom tepihu vidjeti nešto novo, odvažno, čak i buntovno. Iako, naravno, ima i suprotnih mišljenja.

 

 

 

Image

Nicole Kidman je sa svojom ogrlicom koji podsjeća na veliki lanac izazvala toliko pogleda i komentara. Možda čak i premalo s obzirom da je ogrlica zapravo set od preko 7600 različitih dijamanata...Pitate se koliko je to karata? 1400.

 

 

 

Image

Zar torbice svrstavamo u nakit? Ovakve ipak da. Mala zlatna i jako uska torbica by Fred Leighton koju je na Dodjeli nosila Amy Adams, odlično je pristajala u njezin look, iako je bilo očito da u njoj nije ništa nosila.

 

 

 

Image

Naušnice Katherine Heigl uspješno su se uklopile u popularni stil Marilynke.

 

 

 

Image

 

Mnogi su komentirali da su duge viseće naušnice u kombinaciji s crvenom Valentinovom haljinom, koje je nosila petnaestogodišnja Miley Ray Cyrus, bile veliki promašaj.

 

 

 Ivana Rogić

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: