Depilacija šećernom pastom u kozmetičkom salonu Ve&Ve

BEAUTY SAVJETI
4.5.2010.

*Beauty promo Kozmetički salon Ve&Ve, koji je u ulici Kraljice Katarine 10 u Mostaru već postao prepoznatljiva oaza ljepote mnogim damama, ovih dana je predstavio i svoju novu uslugu.Naime, sljedeći svjetske trendove gdje je depilacija šećernom pastom postala pravi hit, svima vama koji još uvijek ne znate sve prednosti uklanjanja neželjenih dlačica na ovaj način, donosimo potrebne informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

U čemu je specifičnost šećerne paste?

Kako je šećerna pasta dobivena od mješavine glukoze, fruktoze i saharoze, sastoji se od vrlo malih molekula i za razliku od običnog voska, prodire dublje u kožu. Na taj način, osim što dlaku izvlači iz korijena i ne trga ju, pospješuje zatvaranje folikule čine je daljini rast dlake otežan. Upravo zbog toga dlačice rastu sve sporije i sporije.
Ovdje napominjemo kako se depilacijom na ovaj način ne mijenja rast dlačice i iz tog razloga ne dolazi do upale ni do urastanja dlačica.

 

 Image


Koje su prednosti depilacije šećernom pastom?


Iako depilacija traje nešto duže od obične depilacije voskom, postupak je manje bolan, a rezultati depiliranja traju duže. S vremenom dlačice postaju mekše i rjeđe, upravo zbog djelovanja mješavine prirodnih šećera i postepenog zatvaranja folikule u dubljem sloju kože. Depilacija je također higijenska jer je sav materijal namijenjen samo za jednu osobu.

 

 Image

 


Koliko često je potrebno ići na depilaciju?

Idealno bi bilo depilirati dlačice šećernom pastom svaka dva-tri tjedna sve dok dlačice ne oslabe. Nakon toga depilacija ne mora biti toliko učestala, dovoljno je jednom u šest tjedana.

Koliko dugačke moraju biti dlačice?

Važno je da se dlačice depiliraju dok su još uvijek kratke (nekoliko milimetara), odnosno u fazi rasta. Jer, kad je dlaka već duga, ona je tzv. fazi opadanja i u folikuli se već stvara dlačica koja će doći na njeno mjesto. Kad je dlačica kraća, biti će potrebno puno više vremena da se u folikuli stvori nova i izraste.

Također napominjemo kako je ovakva depilacija idealna za osjetljiva područja poput nadusnica, bikini zone i pazuha, upravo zbog svog bezbolnijeg djelovanja i dugotrajnijeg učinka.

 

 Image


Vjerujemo da ste i vi u tekstu iznad pronašli svoje razloge zbog kojih je depilacija šećernom pastom idealna za vas, a priuštiti ju si možete u kozmetičkom salonu Ve&Ve, naravno uz prethodno dogovoren termin na kontakt broj +387 36 319 209.

 

 

 


modamo.info 

BEAUTY SAVJETI , 4.5.2010.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  BONJOUR.ba

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno