COUTURE LOFT – Web shop koji ručno izrađene proizvode s Made in BiH etiketom predstavlja na inozemnom tržištu

BONJOUR.CLUB
26.6.2017.
Home of premium craftmanship. Slogan je to koji bi u doslovnom prijevodu značio 'dom vrhunskog majstora', a koji savršeno opisuje web shop koji ćete pronaći na adresi www.coutureloft.com.

Uvidjevši da BiH ima iznimno visok potencijal kada govorimo o kreativnim industrijama, te da su osobe koje u našu zemlju dolaze iz inozemstva uvijek u potrazi za unikatnim, kvalitetnim, ručno izrađenim proizvodima lijepog dizajna, organizacijski tim MODAMO.kreARTive je odlučio upustiti se u pustolovinu izrade web shopa koji bi domaće proizvode prodavao na inozemnom tržištu. 

coutureloft webshop 1

Uz podršku INTERA Tehnološkog parka koju smo dobili kroz program 'Start up akademija', uspjeli smo dizajnirati i izraditi funkcionalan web shop koji odgovora svjetskim standardima kada govorimo o online prodaji i kroz koji svaka osoba, bilo gdje u svijetu, iz udobnosti svog doma, u samo par klikova mišem može kupiti prekrasan proizvod s Made in BiH etiketom. Sve to uz besplatnu poštarinu za kupce u odabranim zemljama.

coutureloft webshop 3

Da bi se proizvod pronašao na coutureloft.com, mora biti jedinstvenog dizajna, te iznimno precizno izrađen od kvalitetnih materijala, a sve to kako bismo Made in BiH etiketu svijetu predstavili u njenom najboljem mogućem izdanju.


coutureloft webshop 4

Sve iznad navedeno smo prepoznali u mnogim izlagačima na ovogodišnjem Festivalu dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva, a po završetku Festivala smo odabrali njih pet čiji bismo dizajn rado predstavili kroz rubrike našeg web shopa. Tako će coutureloft.com u narednim mjesecima vjerujemo postati bogatiji za dizajn koji potpisuju bh. brandovi Design by Berberović, Denita, Frau Frajla, Colorscape te Vuna.ba. 
Veselimo se novim kreARTivnim avaturama koje nas čekaju izvan granica naše zemlje i novim kolekcijama bh. dizajnera koje ćemo dobiti priliku predstaviti kroz naš dom vrhunskog majstora.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: