Bonjour.cookbook Holiday edition ima sve što vam treba za najslađe blagdane. Klik i besplatno ju preuzmite već sada! - B...

Bonjour.cookbook Holiday edition ima sve što vam treba za najslađe blagdane. Klik i besplatno ju preuzmite već sada!

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

GOURMET
16.12.2021.

Jedna od naših najdražih blagdanskih uspomena svakako je pečenje kolača i priprema delicija koje su karakteristične za ovo doba godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tradicija je to koja povezuje cijelu obitelj, vodi nas u najdražu prostoriju u domu i cijeli prostor ispunjava omiljenim aromama cimeta, vanilije i naranče. Kuhanje je aktivnost koja budi kreativnost i opušta nas, čak i u ubrzanom dnevnom tempu.


Neodoljivi okusi blagdana na vašem stolu


Upravo smo ove emocije imali na umu kada smo kreirali Bonjour.cookbook Holiday edition.
Čaroliju i mirise koje vežemo za ovo doba godine pretočili smo u recepte koji će svaki blagdanski stol učiniti posebnim.
Bogati okusi i prepoznatljive arome začinit će kompletnu gourmet avanturu kreiranja blagdanskih delicija. 

Klik ovdje za besplatno preuzimanje Bonjour.cookbook Holiday edition 2021.Recepti su osmišljeni u suradnji s omiljenim bh. food blogerom Harry Cooper, koji je koristeći artikle naših partnera dm drogerie markt, Franck, Neoplanta i Podravka predstavio našu najslađu kuharicu do sada!
Ako želite najmilije oduševiti slasnim delicijama, brzo klik za besplatan download Bonjour.cookbook Holiday edition 2021. na vaše pametne uređaje i istražite recepte koje smo kreirali s toliko pažnje.


Pomalo nestrpljivi, uzbuđeni i istovremeno ponosni na jela koja smo vam predstavili nakon mnogobrojnih kušanja i usavršavanja, veselimo se vidjeti kako ovi recepti izgledaju u vašoj režiji te blagdanska druženja čine potpunijim. Ne zaboravite s nama podijeliti fotografije svojih jela uz #Bonjourcookbook.
Jedva čekamo vidjeti kako ste im vi dali dašak osobnosti i kreativnosti.
Bon Appétit

 


 

Povezani članci

Najpopularniji članci