Što kuhati od ponedjeljka do petka? Besplatno preuzmite Bonjour.cookbook Fall 2021. i pripremite ukusna i pamtljiva jela...

Što kuhati od ponedjeljka do petka? Besplatno preuzmite Bonjour.cookbook Fall 2021. i pripremite ukusna i pamtljiva jela

Tekst:

Bonjour.ba

GOURMET
17.11.2021.

Za Bonjour.cookbook često kažu da je obojan fotografijama i ispunjen mirisima koji pozivaju na kušanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrana je univerzalno iskustvo, a njeno kuhanje i dijeljenje oblik izražavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kreirajući Bonjour.cookbook Fall 2021. isprobavali smo različite arome i okuse kako bismo vam približili kako to izgleda jesen na tanjuru.

U suradnji s bh. food blogerom Harry Cooper kreirali smo kuharicu koja sadrži jednostavna, ali aromatična jela koja je užitak pripremati.

Klik OVDJE za besplatno preuzimanje Bonjour.cookbook Fall 2021.

Od kremaste tjestenine u umaku od tikve koja će postati vaša omiljena comfort food i zdravih browniesa bez brašna preko ideja za ukusan sendvič koji će voljeti najmlađi i sočne ćufte koje će biti zvijezda vikend ručka, ova kuharica ima sve što vam treba za jesensku gourmet priču.


Koristeći namirnice naših partnera dm drogerie markt, Neoplanta, Podravka i Vispak, predstavljamo vam 5 jela koja će potaknuti čaroliju okusa u vašoj kuhinji.

Kako biste probudili dodatnu inspiraciju, sve što trebate jeste KLIK OVDJE, besplatno preuzmite Bonjour.cookbook Fall 2021. na vaše pametne uređaje i iznenadite ukućane ili prijatelje s novim recepturama koje će probuditi mastherchefa u vama.
Ova jela ugrijat će vaše tijelo, razbuditi sva čula i sudjelovati u kreiranju nezaboravnih uspomena.
Dobar tek!

P.S. Veselimo se saznati koja su jela ukrala vaše simpatije, a prilikom njihove pripreme i degustacije, ne zaboravite s nama podijeliti fotografije jela koja ste kreirali čitajući ovu kuharicu uz #Bonjourcookbook.
Veselimo se novim kulinarskim pričama.
 

***
Foto: Harry Cooper za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci