20 prijedloga it cura kako stilizirati bijele hlače

STILSKI SAVJETI
13.5.2019.

Na policama našeg ormara bijele hlače imaju posebno mjesto. Riječ je o elegantnom komadu koji budi kreativnost i potiče na eksperimentiranje. Naime, bijele hlače, baš poput slikarskog platna, dozvoljavaju da sami birate pravac u kojem želite ići u kreiranju konačnog vizualnog dojma. Možete ih stilizirati uz boje, uzorke, bluze zanimljivih krojeva… stvarajući iznova zanimljiva izdanja. 

Ako volite jednostavnost, vaše bijele hlače kombinirajte uz klasičnu košulju i trendy cipele. Formula je to koju obožavaju Francuskinje, najčešće dodajući pleteni ceker ili crveni ruž u ovu jednadžbu. 


Crno bijela izdanja su također provjeren odabir za svaki dan ili odlazak na posao. Vaše hlače upotpunite majicom (i blejzerom) te začinite cipelama u boji.Vaše bijele hlače lijepo će izgledati i u društvu prugica, ali i komada u plavoj i crvenoj boji koji su sjajan kontrast ovoj nijansi.

 

Efektno će izgledati i s bluzama u smeđim tonovima, kao i razigranim uzorcima, a formule u nastavku potaknut će vas da osim u klasične bijele hlače, investirate u bijele trapezice, modele visokog struka, kao i bijele traperice. I da bijele hlače nosite kroz cijelu godinu. Koji look ćete vi birati za narednu šetnju gradom?

 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno: