Baloneri iz cijeloga svijeta!

STILSKI SAVJETI
9.11.2009.

Popularni modni brand Burberry danas je otvorio svoju novu web stranicu ArtOfTheTrench.com, posvećenu svom najslavnijem izumu ikada – kultnom baloneru. Stranica će okupljati ugledne fotografe koji će fotografirati stvarne ljude iz cijeloga svijeta kako nose Burberry balonere, i to počevši s poznatim fotografom street mode Scottom Schumanom, poznatijim pod imenom The Satorialist. Osim 'virtualne počasti' i 'živućeg testamenta' odijevnom predmetu u kojemu se ogleda sva modna filozofija, kvaliteta i ikoničnost Burberryja, stranica će za cilj imati i društveno povezivanje obožavatelja.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„ArtOfTheTrench.com slavi naš ikonični baloner, te hvata emocionalnu vezu iza naše karakteristične modne baštine“, rekao je kreativni direktor Burberryja, Christopher Bailey. Za sve one koji su sretni da posjeduju jedan Burberry baloner, Bailey kaže kako oni daju mnogo snažniji osjećaj od običnog kaputa.„Svatko ima različitu priču iza svog balonera ili prvog puta kada je došao u vezu s njim – i sviđa mi se ideja da ljudi iz cijeloga svijeta mogu razmjenjivati te priče i dijeliti potpuno različite stavove prema svojim balonerima“, dodao je.  

 

Kao prvi fotograf zaposlen na ovoj stranici, Schuman je proveo nekoliko mjeseci fotografirajući obožavatelje Burberry balonera u Londonu, Milanu, New Yorku, Parizu, Berlinu, Sao Paolu i Veneciji. Posjetitelji stranice moći će odabirati svoje najdraže fotografije i komentirati outfite, ali i dijetiti ih preko Facebooka i Twittera.

A ako vi mislite da nosite balonere ovako dobro ili bolje, stranica vas poziva da priložite i vlastite fotografije.

 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

 

I.R.

 

 

STILSKI SAVJETI , 9.11.2009.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  BONJOUR.ba

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno