Anna Dello Russo danas slavi 57.rođendan, a ovih 57 kombinacija želimo kopirati već danas

STILSKI SAVJETI
16.4.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Baš kao što različite uloge glumcima pomažu da nadvladaju sramežljivost, tako i meni odjeća pomaže da se igram s različitim osobnostima i da ih slavim.“ 
Modni kameleon, dama koja spaja nespojivo, ikona stila, street style zvijezda, modna urednica i originalni 'fashion maniac' kako ju je nazvao Helmut Newton, Anna osvaja svojim ekscentričnim stilom.
Zbog toga ne čudi što brojne zaljubljenice u modu, njena izdanja koriste kako bi kreirale vlastiti dnevnik s bilješkama iz stila. Ona je sjajna potvrda da modu ne trebate shvaćati previše ozbiljno i da odjeća treba služiti vama i pomagati vam izraziti vaš karakter. Ova snažna žena s definiranim ukusom voli boje, uzorke, raskošne materijale, bogate teksture, upadljive modne dodatke… Za nju je haute couture moda nosiva i danju, zbog čega ćete ju često vidjeti u haljinama od perja, raskošnim bundama, upečatljivim haljinama i dodacima koji instant kradu pozornost. Ljubavna veza između Anne i modne industrije rodila se još u njenim mlađim danima, kada je dobila prvu Fendi torbu u koju je bila zaljubljena još od osnovne škole. Završila je studij talijanske književnosti i povijesti umjetnosti, a modnu karijeru započela je u talijanskom Vogue. Nakon osamnaest godina rada u porodici talijanskog Voguea, započela je samostalnu karijeru te je danas dio kreativnog tima koji uređuje japanski Vogue. Anna broji preko 4000 pari cipela, a svoju odjeću pažljivo čuva i skladišti u apartmanu…  Kako je ova modna urednica osvojila modni svijet, otkrijte kroz ovih 57 izdanja. 

 

PreviousNext

STILSKI SAVJETI , 16.4.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno