Anna Dello Russo danas slavi 57.rođendan, a ovih 57 kombinacija želimo kopirati već danas

STILSKI SAVJETI
16.4.2019.

„Baš kao što različite uloge glumcima pomažu da nadvladaju sramežljivost, tako i meni odjeća pomaže da se igram s različitim osobnostima i da ih slavim.“ 
Modni kameleon, dama koja spaja nespojivo, ikona stila, street style zvijezda, modna urednica i originalni 'fashion maniac' kako ju je nazvao Helmut Newton, Anna osvaja svojim ekscentričnim stilom.
Zbog toga ne čudi što brojne zaljubljenice u modu, njena izdanja koriste kako bi kreirale vlastiti dnevnik s bilješkama iz stila. Ona je sjajna potvrda da modu ne trebate shvaćati previše ozbiljno i da odjeća treba služiti vama i pomagati vam izraziti vaš karakter. Ova snažna žena s definiranim ukusom voli boje, uzorke, raskošne materijale, bogate teksture, upadljive modne dodatke… Za nju je haute couture moda nosiva i danju, zbog čega ćete ju često vidjeti u haljinama od perja, raskošnim bundama, upečatljivim haljinama i dodacima koji instant kradu pozornost. Ljubavna veza između Anne i modne industrije rodila se još u njenim mlađim danima, kada je dobila prvu Fendi torbu u koju je bila zaljubljena još od osnovne škole. Završila je studij talijanske književnosti i povijesti umjetnosti, a modnu karijeru započela je u talijanskom Vogue. Nakon osamnaest godina rada u porodici talijanskog Voguea, započela je samostalnu karijeru te je danas dio kreativnog tima koji uređuje japanski Vogue. Anna broji preko 4000 pari cipela, a svoju odjeću pažljivo čuva i skladišti u apartmanu…  Kako je ova modna urednica osvojila modni svijet, otkrijte kroz ovih 57 izdanja. 

 

PreviousNext

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour

Podijeli:

Posljednje objavljeno: