Pogledajte sve MODAMO.kreARTiva izlagače!

BONJOUR.CLUB
13.10.2012.
Kako izgledaju njihovi pultovi na Festivalu?    Jedan od težih zadataka koji je postavljen pred naše kreARTivce, zasigurno je uređenje njihovog pulta. No, kreARTivna ekipa je i po tom pitanju bila dorasla zadatku i svoje pultove obogatila detaljima i proizvodima za koju su bili sigurni da će najbolje prikazati ono što nude. Fantastične fotografije obješene na zidove, prirodna kozmetika na retro stolicama i kredencima, torbe napravljene od različitih materijala, u svim bojama, uzorcima, šareni nakit, zanimljivi ukrasi i savršeno krojeni modeli odjeće poredani na samostojećim štenderima, samo su mali dio interijera Festivala.
KreARTivne poruke i srca svezana o kanafu po cijeloj prostoriji, dali su veselu i inspirativnu notu Festivalu, dok je prostor za okrugli stol pretvoren u pravu edukativnu učionicu. Jutros smo bili i dio male ljubavne geste, ali i nasmijanih posjetitelja koji su s nestrpljenjem čekali na kupovinu proizvoda u bh. potpisu. 

Kako izgleda zgrada u kojoj su se okupili članovi MODAMO.info uredništva, kao i 65 fantastičnih bh. kreARTivaca, pogledajte u nastavku.

PreviousNext


D.P.
Foto: Helena Bilić

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: