MODAMO.kreARTiva: Na radionicama se tražilo mjesto više

BONJOUR.CLUB
14.10.2012.
Posjetitelji se okušali u kreativnom radu   Danas su tijekom drugog dana Festivala MODAMO.kreARTiva održane radionice na kojima su svi posjetitelji od izlagača mogli naučiti detalje o tomu kako nastaju radovi i djela s njihovim potpisom. Tako su se u predvorju HKD herceg Stjepan Kosača u ranim poslijepodnevnim satima okupili kreARTivci koji se bave izradom nakita i svi oni koje su zanimali detalji o tomu kako izraditi komad nakita s vlastitim potpisom. K. Bijoux, Lota Art, heart.it, Handmade by Maja Markota i Anamarija Ljubić su prisutnima otkrili sve tajne svog zanata, uključivši ih direktno u nastajanje svojih kreacija.

Druga radionica imala je za cilj potaknuti njene sudionike da oslikavanjem osvježe stare komade odjeće, učinivši ih tako posve novim i unikatnim. Naši kreARTivci Puce i NiA su savjetovali prisutne o tomu kako u par koraka oslikati platnene tenisice ili pak načiniti vlastitu personaliziranu platnenu torbu.

Na posljednjoj radionici kreARTivci koji stoje iza imena mArt, Kika i Bela i AT suveniri su brojne sudionike uveli u svijet slikarstva, decoupage tehnike i oslikavanja gline, i na taj način, nadamo se, potaknuli umjetničke ambicije naših posjetitelja.

Tijekom trajanja radionica, sudionici su nagrađeni sjajnim paketima s radovima kreARTivaca i kozmetičkim poklonima.

PreviousNext
A.S.
Foto: Helena Bilić

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: