Kako nositi životinjski uzorak?

STILSKI SAVJETI
7.6.2012.
Stilski savjeti za kombiniranje ovog uzorka     Inspiracija divljinom urodila je fantastičnim modnim trendom – životinjskim uzorkom. Ostao je popularan sve do danas i postao način da budemo hrabri i odjećom pokažemo svoj jasan stav.

Cavalli je jednom prokomentirao: „Zašto da sve bude crno, crno, crno? Moda bi trebala biti zabavna i ženu stavljati pod reflektor uz malo opasnosti.“
I mi se itekako slažemo. No, kada je u pitanju kupovina, ali i kombiniranje ovoga komada morate biti jako oprezni. Ovo je jedan od komada na kojima nipošto ne trebate štedjeti, jer, mala je granica između odlično skrojenog komada sa životinjskim uzorkom i onoga koji to jednostavno, nije. Nemojte nositi više različitih komada životinjskog uzorka odjednom budući da će kombinacija vrlo vjerojatno izgledati jako daleko od chic izgleda, ali i riskirate da izgledate kao da se ulicom šeta neka životinja. Kombinirajte ga s neutralnim tonovima i slažite pomalo strog izgled. Ne bojte se kombinirati ga i s drugim uzorcima, ali ga i nositi kao modni dodatak. Kako to izgleda u praksi, pogledajte u nastavku. 

01

02

03

04

05

06

08

09


D.P.
Foto: popbee.com, blogspot.com

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: