8 pravila odijevanja koja sve žene moraju naučiti svoje muškarce

STILSKI SAVJETI
8.9.2015.
Većina muškaraca vremenom brigu oko odijevanja prebace na svoje nježnije polovice. I to je uredu. No, kada ste vi na putu, a on mora otići na važan poslovni sastanak, mora se znati snaći i bez vas (čitaj obući).1. U ormaru mora imati barem 2 bijele košulje. Dugih rukava, naravno. Modno pravilo no.1 za svakog muškarca. Iako ih možda ne mora nositi na posao, trebaju postojati u ormaru. Krenut će na svadbeni pir, i trebat će mu rezervna opcija. Ili će vama pasti na pamet da mu „ukradete“ jednu.  Nema sumnje. Two, it is.

2. Nositi crno odijelo i bijelu košulju + kravatu ne znači izgledati kao konobar. Ovo je gotovo redovita izjava svakog muškarca kada mu predložite da za neku svečanu prigodu obuče navedenu kombinaciju. Objasnite mu da je to klasika kojom iskazuje poštovanje prema događaju i osobama koje isti organiziraju. Neprevaziđena klasika koja ne može izblijediti. Kao ženska mala crna haljina.

01 odijelo

 

3. Polo majice trebaju biti glavne majice u ormaru. Po mogućnosti u bojama, bijela, plava, zelena... Tmurne boje nikome ne stoje dobro. Polo majice jamče pristojan i uglađen, a opet casual styling.

02 pravila polo majica

4. Starke su cool iznošene, ali ne i raspadnute. Žene se znaju sentimentalno vezati za odjeću, ali muškarci su u ovom slučaju jednostavno lijeni. Pođite s njim i kupite mu nove tenisice. Drugačije ih neće promijeniti i radije će hodati u rapadnutima. Tužno, ali istinito.

03 pravila starke

04 pravila starke

5. Japanke/papuče su „odjevni predmet“ rezerviran isključivo za plažu. Teško pravilo u vrućim ljetnim danima, ali jednostavno je tako. Do plaže i nazad. Onda se prebaciti u tenisice/cipele.

6. Redovito brijanje i šišanje. Brada od 2 dana nije isto kao brada od 2 tjedna. Frizura tjedan dana nakon šišanja nije ista kao ona 6 tjedana poslije. U prijevodu, podsjetite ga na šišanje i brijanje. Tanka je granica između privlačnog „zapuštenog izgleda“ i samo zapuštenog. Vi ste tu da ga naučite da granicu ne prelazi.

05 pravila brijanje

06 pravila brijanje

7. Odijevati se u skladu s prilikom. U istoj odjeći ne može odlaziti na posao i nastaviti poslije raditi oko kuće. Ne bi bilo loše da mu čak i u ormaru napravite stvarnu podjelu između radne odjeće i poslovne. Znate da oni vole sve pojednostavljeno.

09 pravila sklad

09 pravila sklad1

8. Rješavati se stare i nenosive odjeće. Ono što se raspalo i ne da se popraviti ide u koš za otpad.  Povremeno zatvorite začarani krug skupljanja otpada za krpe (ono sa čim se igraju oko svojih limenih ljubimaca). Ako je dobio nekoliko kilograma ne dajte mu da nosi košulje na kojima će od zategnutosti pucati gumbi ili farmerice u kojima će izgledati kao da je posudio vaše. Radije tu odjeću sklonite dok se ne vrati u formu ili proslijedite potrebnima, dok nije primijetio. A dok mu sami ne kažete, vjerojatno niti neće. 

10 ciscenje

 Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: