28 frizura kao inspiracija kako stilizirati dugu kosu - BONJOUR.ba - bh.lifestyle magazin

28 frizura kao inspiracija kako stilizirati dugu kosu

KOSA
2.3.2020.

Iako se čini da je dugu kosu najlakše stilizirati obzirom da ju možete vrlo lako polupodignuti, skupiti u pundžu ili visoki rep, ponekad je teško pronaći inspiraciju za frizuru iz dana u dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, uz pomoć par ukosnica, najviše 10 minuta vremena, vrpce i marame možete kreirati zavidno lijepe i praktične frizure za svaku priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To zna i Alex Gaboury koja često na svom blogu dijeli sjajne tutorijale kako stilizirati vašu dugu kosu u prekrasne i ženstvene frizure za posao, izlazak, šetnju, ali i brojne posebne prilike kada trebate dodati dozu glamura vašem looku. Njene frizure su jednostavne, ali primjetne te ona uvijek nastoji kreirati vodič za stiliziranje koji traje vrlo kratko (do 3 minute) i to uz dodatke koje već imate u svojoj ladici ili kabinetu.

Pored toga, ona standardnim frizurama daje maleni zaokret u obliku pletenica stiliziranih na kreativne načine, neobičnih pundži i xy prijedloga kako uključiti maramu ili vrpcu u svoju frizuru.
Inspiraciju za stiliziranje vaše kose kroz cijeli mjesec i različite prilike u vašem kalendaru, otkrijte u nastavku kroz ove beauty prijedloge popularne blogerice.  

KOSA , 2.3.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Marija Perić

Foto by:

alexgaboury.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno