1 komad, 25 načina: Kako stilizirati crni blejzer?

STILSKI SAVJETI
26.11.2019.

Kao dodatan sloj ispod toplih teddy bear i mornarskih kaputa u danima pred nama, javlja se savršeno krojen blejzer u omiljenim nijansama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blejzer je elegantan, sofisticiran i moderan komad koji iz sezone u sezonu dobiva poboljšanja koja mu daju trendy prizvuk i čine ga neizostavnim djelom street style izvješća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov šarm upravo leži u njegovoj svestranosti, a kada je u pitanju dužina, boja i kroj blejzera koji nosi titulu savršenog, odgovor se usko veže uz stil koji preferirate.

KAKO KOMBINIRATI CRNI BLEJZER U ZIMSKIM DANIMA?

Davno smo ga ukrali iz muškog ormara i prilagodili našoj garderobi te pokazale da ga možemo znatno zabavnije kombinirati nego oni. U zimskim danima koristit ćemo ga kako bismo neutralizirali izdanja u boji, dali strogoću omiljenom pletivu, ali i stilizirati uz hlače kako bismo dobili kreativnu varijantu odijela.

Ako želite igrati na kartu uvijek privlačnog glamura, poigrajte se modelima u crnim i bijelim tonovima te kombinirajte uz odjevne artikle u neutralnim nijansama. Dodatne smjernice u kombiniranju donosimo u nastavku.

STILSKI SAVJETI , 26.11.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno